AUTOM KROZ OGRADU

Vatrena obožavateljica provalila u kuću od muža Kortni Kardašijan

Trejvis Berker planira da podnese zabranu prilaska

Trejvis Berker i Kortni Kardašijan. Instagram

N. A.

28.4.2023

Vatrena obožavateljica supruga Kortni Kardašijan (Kourtney Kardashian) i bubnjara grupe "Blink-182", Trejvis Berkera (Travis Barker) uhapšena je nakon što je "proletjela automobilom kroz sigurnosna vrata" u pokušaju da ga upozna, potvrdio je njegov predstavnik za "Page Six".

Osumnjičena žena privedena je u petak zbog "neovlašćenog upada". Prema pisanju "TMZ-a", koji je prvi izvijestio o incidentu, žena je nekoliko puta pokušala da pristupi zatvorenom posjedu poznatog bubnjara u Los Anđelesu.

Ona je, kako navode pomenuti mediji, najmanje četiri puta pokušala da dođe do njegovog doma, navodno tvrdeći da ju je preko društvenih mreža pozivao u posjetu, ali joj je ulaz je svaki put odbijen. Žena je na kraju uzela stvari u svoje ruke i kolima proletjela kroz prednju ogradu. Na kraju ju je presreo Barkerov tim privatnog obezbjeđenja i zadržana je do dolaska policije.

Poznati muzičar u trenutku incidenta nije bio kod kuće jer se vraćao sa probe svog benda za njihov predstojeći nastup na drugom uzastopnom "Coachella" vikendu.

Izvori su za "TMZ" rekli da ju je tim za obezbjeđenje bubnjara priveo i zamolio je da ostane na mjestu jer su smatrali da "imaju situaciju pod kontrolom". Međutim, 47-godišnji Barker planira da podnese zabranu prilaska vatrenoj obožavateljici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.