EMOTIVNO

Marija Ramadanovski zapjevala Džejevu pjesmu u emisiji

Rado pjeva očeve hitove

Marija Ramadanovski. GRAND

N. A.

30.4.2023

Džej Ramadanovski preminuo je 2020. u 57. godini u Beogradu, a za sobom je ostavio dvije kćerke od kojih je mlađa Marija naslijedila talenat i od nedavno krenula njegovim stopama.

Iako uveliko pravi prve diskografske korake na estradi, u televizijskim gostovanjima rado pjeva očeve hitove što je učinila i u Grandovoj emisiji.

Voditeljicu Vesnu Milanović je zanimalo da li planira da obradi neku očevu pjesmu, a Marija je odgovorila:

- Prošle godine sam otpjevala njegovi pjesmu "Teško je živjeti", a planiram još neku. Također planiram da otvorim svoj YouTube kanal, tu pjesmu sam objavila kod tate na kanalu. Radim na tome da izaberem još jednu tatinu pjesmu koja mi leži - izjavila je Marija.

Nakon toga je u pratnji Dragana Kojića Kebe uživo zapjevala pjesmu "Sunce ljubavi".

Nakon tužnih dešavanja u njenom životu, Marija konačno uživa u lijepim trenucima, a uskoro će izgovoriti i i sudbnosno "da" svom izabraniku Stefanu.

Među zvanicama biće mnogo Marijinih, ali i kolega njenog pokojnog oca. Među njima biće i Keba koji je i u emisiji objelodanio da Marija pravi gala svadbu, kao i da će se rado zapjevati.

Pripreme za veselje se privode kraju, ali Mariji ipak ostaje žal što Džej nije doživjeo da vidi njenu sreću.

- Udajem se za čovjeka svog života. Žao mi je samo što moj tata nije upoznao Stefana. Jako sam sretna s njim i mislim da je to i više nego dovoljno. Ne plašim se braka, već živimo zajedno. Pripreme za vjenčanje su skoro završene, sve polako privodimo kraju. Trenutno sam preokupirana obavezama oko pjesme "Koči", koju ću promovisati ovih dana, a pjevaću je i na svom vjenčanju - rekla je Marija nedavno za medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.