NAJLJEPŠA ŽENA NA SVIJETU

Emili Ratajkovski: Voljela bi početi izlaziti sa ženama

Dodala je da je dugo sama i da je ponosna na sebe što ne pristaje na prosjek

Emili Ratajkovski. Instagram

N. A.

5.5.2023

Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) izjavila je da je zainteresovana za hodanje sa ženom, ako bi se pojavila "ona prava". Manekenka je u intervjuu za časopis "HommeGirls" govorila kako je više privlači energija, nego fizički izgled i kako bi voljela početi izlaziti sa ženama.

- Čekam da se pojavi ona prava. Oduvijek sam bila tip osobe koju više privlači nečija energija nego izgled tijela. Privlači me osoba - ispričala je 31-godišnjakinja koja je ranije otkrila da je biseksualna. Dodala je da je dugo sama i da je ponosna na sebe što ne pristaje na prosjek.

Jedna od najljepših žena svijeta nedavno je, pričajući kako "frajeri razmišljaju svojim genitalijama kada su u pitanju veze", otkrila svoj plan da rodi i sama odgaja drugo dijete tako što će zamrznuti svoje jajne stanice i podariti sinu Silvesteru (Sylvester) brata ili sestru kad zađe u kasne tridesete.

Nakon razvoda od Sebastijana Bir-Meklarda (Sebastian Bear-McClard) , povezivali su je s nekoliko muškaraca. Nedavno je snimljena kako se ljubi s Harijem Stajlesom (Harry Styles), bila je u vezi s Pitom Dejvidsonom (Pet Davidson), šuškalo se da se nešto događa između nje i Bred Pita (Brad Pitt), a za Valentinovo je objavljivala fotografije s Erikom Andreom (Ericom).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.