GOSTOVALA U PODKASTU

Emili Ratajkovski priznala vezu sa Harijem Stajlesom: On je taj

Sada osjećam da me privlači nešto drugačije

Emili Ratajkovski. Instagram

N. A.

4.4.2023

Emili Ratajkovski (Emily Ratajkowski) otkrila je u podcastu "Going Mental" da je već dva mjeseca u tajnoj vezi, dvije sedmice prije nego što je snimljena kako se ljubi s Harijem Stajlerom (Harry Styles) u Tokiju. Manekenka je govorila o svom ljubavnom životu i za novog partnera navela da je "on možda taj".

- Počela sam se viđati s nekim prije otprilike dva mjeseca. Odmah sam pomislila koliko je sjajan. Prije sam išla na terapiju zbog toga što sam birala pogrešne muškarce. Sada osjećam da me privlači nešto drugačije - ispričala je jedna od najljepših žena svijeta u 2022. godini.

Ona je nedavno, pričajući o tome kako "muškarci razmišljaju svojim genitalijama kada su u pitanju romantične veze", otkrila svoj plan da rodi i sama odgaja drugo dijete tako što će zamrznuti svoje jajne stanice i podariti sinu Silvesteru (Sylvester) brata ili sestru kad uđe u kasne tridesete.

Nakon razvoda od Sebastijana Bir-Meklarda (Sebastian Bear-McClard), povezivali su je s nekoliko muškaraca. Bila je u vezi s Pitom Dejvidsonom (Pete Davidson), šuškalo se da se nešto događa između nje i Bred Pita (Brad Pitt).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.