KRUNIDBA PALA U SJENU

Princ Luis svojim plesom oduševio sve

Video je postao viralan na TikToku te je pregledan devet miliona puta

Kraljevska porodica. TikTok/Print Screen

N. A.

8.5.2023

Osim što je princ Luis (Louis) "ukrao šou" na ceremoniji krunisanja Čarlsa III (Charles), sada je njegov ples postao hit na društvenoj mreži TikTok.

Svečanu ceremoniju u Londonu obilježili su simpatični nestašluci petogodišnjeg Luisa, a u crkvi se vrpoljio, mahao pa i zijevao dok je čekao da se ceremonija završi.

Svako javno pojavljivanje malog princa Luisa bude zapaženo, baš kao i na platinastom jubileju kraljice Elizabete II 2022. godine, a snimak njegovog plesa s posljednjeg događaja postao je viralan na TikToku te je pregledan devet miliona puta.

@crownchronicles Prince Louis - need we say more? #princelouis #coronation #Royaltok #royal #royalfamily ♬ April (No Vocals) - The Young Ebenezers

Na snimku se može vidjeti mladi član kraljevske porodice kako plješće, pleše i maše hiljadama rojalista koji su se okupili u Londonu da bi svjedočili ovom historijskom događaju.

Mnogi korisnici ove društvene mreže komentarisali su njegov ples, a komentar jednog korisnika je privukao pažnju: "Mislim da je upravo stvorio novi viralni TikTok ples za koji nismo znali da nam treba".

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.