BEOGRAD

Udala se kćerka Džeja Ramadanovskog: Marija svom izabraniku izgovorila "da"

Kćerka legendarnog Džeja je blistala u bijeloj venčanici, a na glavi je imala dug veo

Sa današnjeg vjenčanja. Zoran Ilić / Ringier

H. J. I.

20.5.2023

Marija Ramadanovski, kćerka pokojnog pkevača Džeja Ramadanovskog, danas je izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku Stefanu Davidoviću. Ona je zadržala svoje prezime i uzela muževljevo. 

Slavlje je organizovano u jednom restoranu u Beogradu, a navodno će prisustovati oko 300 zvanica.

Blistala u bijeloj vjenčanici

Kćerka legendarnog Džeja je blistala u bijeloj venčanici, a na glavi je imala dug veo.

– Spremni smo, uzbuđeni smo oboje. Tata mnogo nedostaje, kako bez njega, zato smo i izabrali njegovu pjesmu za prvi ples. Stefan je bio uporan, osvojila me je njegova dobrota i pažnja koju mi je pruža – rekla je Marija, a Stefan je dodao:

– Upoznali smo se u jednoj kafanici, bio sam sa društvom i ona je tamo sjedila sa drugaricama, i eto, bila je ljubav na prvi pogled. Znao sam u tom trenutku ko je ona.

Zvanice polako pristižu

Inače, u sali gdej se održava vjenčanje, zvanice polako prostižu, a među prvima je stigla Andrijana Tomanić, koja je bila sa Džejem do posljednjeg dana njegovog života.

- Definitivno će faliti sutra, mnogo njegovih hitova će se provlačiti kroz svadbu, želio je da vidi svoju kćerku srećnu, naravno, kao i svaki otac, ali nije stigao da priča sa njom o tome, jer Marija to nije planirala, zabavlja se sa Stefanom godinu i po dana - izjavila je Andrijana ranije za medije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.