LJUBAV OD 30 KARATA

Džef Bezos prošetao sa zaručnicom: Svi komentirali poprsje i jedan detalj vrijedan milione

Pritom treba reći da par svijetom putuje na jahti Koru vrijednoj 500 miliona dolara

Džef Bezos sa zaručnicom. Printscreen

H. J. I.

18.6.2023

Ne zna se čega je više posljednjih dana- fotografija bujnog dekoltea Loren Sančez (Lauren Sanchez, 53) ili njenog zaručničkog prstena? Gdje god se Džef Bezos (Jeff, 59) i njegova zaručnica naime pojave, a sad su se ukazali u Saint Tropezu, paparaci se takmiču u snimanju njenog poprsja i 30- karatnog prstena čija se vrijednost procjenjuje između 2,5 i 5 miliona dolara. 

Jahta vrijedna 500 miliona dolara

Pritom treba reći da par svijetom putuje na jahti Koru vrijednoj 500 miliona dolara, a Loren za Džefa, osnivača Amazona na palubi ima samo jedan zadatak: snimaj me u ovom kupaćem, snimaj me u onom kupaćem...

Pažnju privukao zaručnički prsten. Printscreen

Par je prije francuske rivijere plovio oko Španije, provodili su se na Ibici, a negdje tokom plovidbe Bezos ju je zaprosio, a Loren je rekla "da".

Najskuplji razvod u historiji

A još samo prije četiri godine u njihovim životima odvijala se prava drama. Bezos je bio usred razvoda od Mekenzi Skot (MacKenzie Scott), i to najskupljeg u historiji jer joj je isplatio 38,3 milijardi dolara u Amazonovim dionicama (ona se u međuvremenu već razvela od drugog supruga), a Loren se u isto vrijeme razvodila od svog supruga Petrika Vajtsela (Patrick Whitesell).

Bezos ima četvero djece iz braka s Mekenzi, a Loren dvoje s Vajtselom i jedno s bivšom NFL zvijezdom Tonijem Gonzalezom (Tony).

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.