SO U KOSI

Slavni iz BiH i zemalja regiona uživaju na plažama: Gdje su pronašli spas od vrućina

Maja Munda, zajedno sa suprugom Amarom i djecom, obišla Egipat i Albaniju, a sada su u Crnoj Gori

Dal Varešanović i Sofia Vićentijević. Instagram

Nerma Ajnadžić

13.7.2023

Dok temperature kod nas u Bosni i Hercegovini, kao i u zemljama regiona prelaze 35 stepeni, mnogi spas od vrućina pronalaze na plažama mora ili na bazenima. Neki na udaljenijim destinacijama, drugi u susjedstvu, odnosno Hrvatskoj i Crnoj Gori.

Ljubav i more

Maja Munda, zajedno sa suprugom Amarom i dvoje djece, ljetovanje je započela u egipatskoj Hurgadi, potom su otputovali u Albaniju, a posljednjih dana borave u Crnoj Gori, u Luštica Bayu.

- Mir, tišina, sunce i more... Mi - napisala je Munda ispod jedne od objava na Instagramu.

Maja Munda: Trenutno u Crnoj Gori. Instagram

Najpoznatiji par Edin i Amra Džeko nedavno su spojili ugodno s korisnim, pa su, u sklopu kampanje koju su radili, obišli i mnoge gradove u BiH i pri tome se dobro zabavili.

Fotografijom iz Mostara oduševili su brojne pratioce na društvenim mrežama, a romantičnim videosnimkom s vodopada Kravica nikoga nisu ostavili ravnodušnim.

Nakon toga Amra se uputila u Dubrovnik, gdje par ima i svoj restoran. Uživala je s dječicom u kupanju i sunčanju.

Edin i Amra Džeko u Mostaru. Instagram

Amrina prva kćerka Sofia Vićentijević već neko vrijeme puni novinske stupce zbog ljubavi s nogometašem FK Sarajevo i reprezentativcem BiH Dalom Varešanovićem.

Njih dvoje su uživali u morskim čarima, ali nisu otkrili gdje su boravili u ljubavi. Objavila je na Instagramu fotografiju na kojoj pozira u društvu mladog nogometaša Sarajeva.

- Sunce mog života - napisala je u opisu zajedničke fotografije lijepa Sofia.

Reprezentativac Miralem Pjanić također je uživao u ljetnom odmoru, i to u Francuskoj, u Monte Karlu. Jučer je objavio i fotografiju sa sinovima Edinom i Ajlanom. Kako se vidi, oni su uživali na brodu dok su plovili pučinom mora.

Pjanić sa sinovima. Instagram

Najdivnije uspomene

- Elhamdulillah - napisao je Pjanić uz fotografiju koja je raznježila mnoge.

Bh. pjevač Maid Hećimović, sa suprugom Ajlom i troje mališana, uživa na Pagu, u uvali Kukurina.

Maid Hećimović sa suprugom Ajlom. Instagram

- Ajla i ja smo na nju išli još kao cura i momak, pa onda kao mladi bračni par, kad je Ajli bio stomak do zuba... Slijedio je odlazak s Rayanom, a evo sad i s Lenyjem i Andyjem! Volimo ovu plažu (uvalu), za nju nas vežu najdivnije uspomene! Još ih stvaramo i tek ćemo – napisao je Maid u opisu galerije fotografija s plaže.

U Zadru uživa glumački par Tihana Lazović i Branislav Trifunović. Oni su se zabavljali na jednoj od plaža, a Tihana je objavila fotografiju na kojoj se oboje zaljubljeno smiju na ležaljci.

Bane Trifunović i Tihana Lazović na zadarskoj plaži. Facebook

Vuica: Ljetno izdanje

Hrvatska pjevačica i tekstopisac Alka Vuica (62) oduševila je fanove svojim ljetnim izdanjem. Podijelila je kako odmara i uživa na bazenu. Iako je nosila gornji dio bikinija koji se ističe zlatnom bojom, mnogi su primijetili njenu savršenu figuru, na kojoj bi joj pozavidjele i mnogo mlađe žene.

Vuica: Oduševila izdanjem. Instagram

- Odmaranje i sretna sam kod kuće... Svugdje je lijepo, ali najljepše je kod kuće. Jako je važno imati svoju vodu, svoj izvor i svoj mir - napisala je u opisu fotografije.

Sofija u Alanji

Srbijanska manekenka Sofija Milošević, sa suprugom nogometašem Lukom Jovićem, uživala je u turskoj Alanji. Ono što se s fotografija može zaključiti jeste da se maksimalno zabavljaju zajedno sa sinovima.

Milošević: Sa suprugom Lukom u Alanji. Instagram

- Na režimu odmora - napisala je Sofija u opisu jedne od objava.

Maja Šuput  odlučila se za odmor u Hrvatskoj, odakle je podijelila mnoštvo prekrasnih fotografija, kako sebe tako i sina Blooma.

Šuput: Odmara se u Hrvatskoj. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.