RAZVOD NA POMOLU

Ella Dvornik i njen suprug Čarls više se ne prate ni na Instagramu

Ellin obrt i zajednička firma sa suprugom su u blokadi

Ella sa suprugom Čarlsom. Instagram

Dž. H. M.

1.8.2023

Već neko vrijeme kruže glasine da jedna od najpoznatijih influenserica u regiji Ella Dvornik i njen suprug Čarls Pirs (Charles Pearce) imaju problema u braku, a Ella se povodom toga nedavno i oglasila.

Glasine su krenule tako što su mnogi Ellini pratitelji primijetili kako Čarlsa nema na njenim objavama, a ista je situacija i kod njega jer se Ella ne može pronaći ni na jednoj od njegovih objava u posljednje vrijeme.

Ellina objava na mrežama. Instagram

Sada su pratitelji primijetili i to da se bračni par ne prati na društvenim mrežama.

-Najviše volim probuditi se u nedjelju ujutro, popiti kafu prije teretane i čitati vaše pijane poruke koje mi šaljete u inbox nakon 22h kada dobijete hrabrosti. Naravno, najjače poruke su između 2:00 i 04:30. Šta mene sve dočeka, to nema nigdje - napisala je Ella na stori.

Inače, Ella je ovih dana s djecom, kćerkama Beli Di (Balie Dee) i Lumi Vren (Lumi Wren), boravila na Braču, a djevojčice su sada s ocem u Engleskoj, gdje provode vrijeme s njegovom majkom.

Ella sa suprugom. Instagram

Ellu i Čarlsa osim braka veže i posao. Bračni par je 2016. pokrenuo firmu "Manijak". Kako je Ella objasnila za "Glas Slavonije", riječ je o prvom evropskom inkubatoru koji okuplja influensere i marketinškoj platformi za njihov poslovni razvoj i povezivanje s brendovima. "Manijak" je, prema podacima "Poslovne Hrvatske", od 2018. do 2021. godine imao neto dobiti blizu 300.000 eura.

Ella je 2018. godine pokrenula obrt "Cruella", a Čarls je 2019. u Daruvaru osnovao firmu "Experiment", koja se bavi proizvodnjom motornih vozila. Ellin obrt i zajednička firma sa suprugom su u blokadi, a firma koju je influenserica otvorila 2023. godine uredno posluje, no još nema službenih podataka koliko zarađuje. Riječ je o firmi "Alterella". 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.