PRIRODA JE NEUMOLJIVA

Izgled Jelene Karleuše šokirao javnost

“Ima 45 godina, loše je osvjetljenje, plus jaka šminka…"

Jelena Karleuša. Instagram

Dž. H. M.

1.8.2023

Snimci Jelene Karleuše ne društvenim mrežama su potpuno drugačiji od onih koje ona objavljuje na svojim Instagram objavama. 

Jelena je donedavno bila na meti komentara da ima višak kilograma, a sada, kada je liniju dovela do perfekcije, korisnici društvenih mreža imaju novu zanimaciju i ne prestaju da komentarišu.

Twitterom kruži slika s njenog posljednjeg nastupa, na kojem je nosila minić i korset, zalizala kosu, stavila naočale… koje je u jednom trenutku skinula i čučnula ispred fanova u prvim redovima.

Posjetilac njenog koncerta je snimao ovaj trenutak, ali je na Twitteru završio samo screenshot, na kojem je Jelenin izgled šokirao pratitelje.

U komentarima ispod fotografije se nalaze brojni razlozi za ovakav izgled – “ima 45 godina, loše je osvjetljenje, plus jaka šminka…" Pojedini su pisali da su se “uplašili od ovog pogleda”, a bilo je i onih koji su tvrdili da je ova slika samo montaža.

Jelena Karleuša. Screenshot

Brojni korisnici su napisali da “čisto sumnjaju da ona ne ide na botoks” zbog bora na čelu, ali i dodali da nije riječ o montaži, a potom to potkrijepili snimkom na kojem joj se vide bore na čelu.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.