KOD NJEGA JE NAJBOLJE

Njega žene nikad ne obilaze: Jana i Moni najbolje spavaju kod Halida u Prijedoru

Skoro svaki dan imam nastupe, a poslije nastupa kako meni tako i svima potreban je dobar san

Moni i Halid Muslimović. Express

2.8.2023

Nakon što je najpopularniji pjevač nekadašnje Jugoslavije, čija popularnost i danas traje, Halid Muslimović, otvorio hotel “Staccato“ u Prijedoru, taj hotel postao je mjesto okupljanja popularnih, ali i manje popularnih pjevača, muzičara i svih onih koji vole i poštuju Muslimovića. 

To je posebno izraženo u ovim ljetnjim mjesecima, kada je Krajina prepuna pjevača iz regiona, koji imaju svakodnevne nastupe širom tog prostora.

Tako smo tokom našeg boravka u tom hotelu sreli, kako samog vlasnika Halida, tako i njegove dvije kolegice koje su nakon nastupa tu prespavale.

Sreli smo popularnu Moni, koja je bila u pratnji svog supruga.

- Halidov hotel je nezaobilazno mjesto kada pjevam i nastupam u blizini gdje se hotel nalazi. Zašto bih išla u neke druge hotele kada mogu da budem u ovom predivnom objektu. Uvijek mi je lijepo, i usluga je na nivou. Imala sam noć prije ludilo od nastupa, naradila sam se, umorila se, ali i evo odmorila sam se i sada krećem dalje – rekla nam je uvijek nasmijana i dobro raspoložena Moni.

Noć u Halidovom hotelu provela je jedna od najpopularnijih pjevačica regiona, žena sa najviše hitova, fenomenalna Jana.

Jana i Mujo Isanović. Express

- Noć prije sam radila, skoro svaki dan imam nastupe, a poslije nastupa kako meni tako i svima potreban je dobar san. A, njega uvijek imam kada spavam u „Staccatu“. Prije svega Halid je kolega kojeg neizmjerno cijenim, a tako i njegovu porodicu. A, ovdje sretnem i neke drage ljude koje godinama nisam vidjela, pa sam eto tako na moje veliko zadovoljstvo srela jednu divnu osobu i kolegu Muju Isanovića – rekla nam je Jana.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.