NE ŠTEDI NA SEBI

Kim Kardašijan spremna za useljenje: Od cijene njene vile zabolit će vas glava

Ova kuća za mene predstavlja sav težak rad koji sam uložila u nju, to je kao da uživam u plodovima svog rada, kazala je Kim

Kim Kardašijan: Tri kuće. Instagram

A. O.

2.8.2023

Kim Kardašijan (Kardashian) na korak je do useljenja u vilu od nevjerovatnih 70,4 miliona dolara, u Malibuu, a ovo je čak treća kuća koju je Kim pazarila u posljednje vrijeme (druga je u Palm Springsu, a lokacija treće još uvijek nije poznata).

Prema navodima stranih mediha, dom u Malibuu je onaj u kojem Kim planira da provodi najviše vremena.

Posjeta vili

Američka starleta je snimila i video materijal koji je objavio i Daily mail, a koji će biti prikazan u 7. epizodi treće sezone rijalitija „The Kardashians“, i u njemu je prikazana njena posjeta ovoj vili koja odiše neverovatnim luksuzom.

- Ova kuća za mene predstavlja sav težak rad koji sam uložila u nju, to je kao da uživam u plodovima svog rada - kazala je Kim.

Budući planovi

Gledajući na okean sa imanja koje se nalazi visoko na litici iznad plaže, ona razgovara o svojim budućim planovima za kuću.

- To je nova energija. Tako se radujem što ću ovde stvoriti toliko uspomena - istakla je.

Iako snimak ne prikazuje unutrašnjost kuće, Kim očigledno planira da prostor, koji je nekada pripadao supermodelu Sindi Kraford, učini svojim sopstvenim.

- Bit će sjajno kada bude gotovo - rekla je Kim svojoj sestri Kloi, aludirajući na renoviranje.

Renoviranje je sada, prema pisanju svjetskih medija, pri kraju, pa bi Kim uskoro trebalo da se useli u novi prostor.

Najskuplja transakcija

Kim je 2022. godine kupila ovu vilu od 7.450 kvadratnih metara, a time je svrstana na istu najskupljih transakcija u historiji kupovine vila u Malibuu.

- Kim stalno govori da je ovo za porodicu i da ćemo ovdje imati roštilj i naša ljeta i da je sve za djecu. I samo njeno srce, kako ona razmišlja, to je nevjerovatno - rekla je Kloi u videu.

Vila koju je Kim kupila. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.