NAKON KARLEUŠE

Nucci i Vojaž obrisali fotografije: Šta se dešava sa društvenim mrežama popularnih repera

Reperi se povodom blackout-a nisu oglasili

Nucci i Vojaž. Telegraf.rs

D. R. / Telegraf

5.8.2023

Armija fanova ostala je u šoku, budući da su dvojica najomiljenijih izvođača sa ovih prostora sav sadržaj sa svojih zvaničnih naloga danas u toku dana u potpunosti obrisali, bez bilo kakvog objašnjenja.

Vojaž (Voyage), sa više od 820 hiljada pratilaca i Nucci sa više od 318 hiljada pratilaca na samo jednom od zvaničnih naloga na popularnom Instagramu, godinama su gradili ogromnu podršku svoje fan baze sa kojom su redovno bili u interakciji, a ovaj neočekivani potez zbunio je i zabrinuo njihove obožavaoce.

Reperi se povodom blackout-a nisu oglasili, što je otvorilo prostor za različite glasine i nagađanja o razlozima ovog iznenadnog poteza.

Kao jedan od mogućih motiva, fanovi navode novinske natpise i izvještavanje medija o ljubavnom životu popularnih repera, pojedini smatraju da je u pitanju promišljen potez i "najava za nešto veliko", dok je nemali broj njih zaključio da bi ovo moglo da označi da se reperi povlače sa javne scene?!

Vojažev Instagram profil. Instagram

Šta je uticalo da se Vojaž i Nucci distanciraju od javnosti ostaje da se vidi, dok fanovi sa nestrpljenjem čekaju na bilo kakvu zvaničnu informaciju svojih idola.

Izgled Nuccijevog Instagrama. Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.