PORNHUB ZA "AVAZ"

Kakav sadržaj za odrasle vole Bosanci: Treći najtraženiji pojam "Serbian", a najpopularniji je...

Muškarci čine 64 posto od ukupnog broja posjetitelja stranice iz BiH, a žene čak 36 posto

Lisa Ann s kolegama. Instagram

D. H.

18.8.2023

Na upit "Avaza", Pornhub poslao nam je podatke o posjeti svoje stranice od korisnika Bosne i Hercegovini, strukturi posjetilaca, kao i omiljenom sadržaju koji konzumiraju posjetioci iz naše zemlje.

Kada posjete ovu stranicu, Bosanci i Hercegovci u pretraživače najčešće upisuju pojam "Milf", "Big ass", a na trećem mjestu je, zanimljivo, pojam "Serbian".

Najtraženiji pojmovi u BiH. Pornhub

Bosanci i Hercegovci također često biraju i kategorije poput "Lesbian", "Balkan", "Hentai" i "Bosanka".

Kada su u pitanju kategorije na stranici, naši građani najčešće biraju kategorije "Amateur", "Lesbian", "Mature", "Milf" te "Outdoor". Zanimljivo, na osmom mjestu po popularnosti posjetitelja iz BiH je kategorija "Transgender" (transeksualac).

Najpopularnije kategorije u BiH. Pornhub

Kada je u pitanju populacija iz BiH koja posjećuje stranicu, što su stariji, to im je manje zanimljiv ovakav sadržaj. Najviše posjetilaca, 27 posto je u dobnoj kategoriji 18-24 godine, 25 posto je u dobi 25-34 godine, dok je 22 posto posjetitelja u dobi 35-44 godini. Najmanje posjetilaca je starijih od 65 godine, koji čine samo 5 posto od broja konzumenata iz BiH.

Starosna stukrura posjetilaca. Pornhub

Zanimljiva je i spolna struktura posjetilaca Pornhuba iz BiH. Iako, očekivano, većinu posjetilaca čine muškarci, razlika nije toliko velika u njihovu korist, pa tako muški čine 64 posto od ukupnog broja posjetitelja iz BiH, a žene 36 posto.

Spolna struktura posjetilaca. Pornhub

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.