PJEVAČICA

Ana Nikolić podijelila svoju dijetu: Izgubila pedeset kila

Priznala je i da joj je bilo teško prvih mjesec dana ali, pomalo se navikla

Ana Nikolić o dijeti. Instagram

D. R.

27.8.2023

Dijete izgledaju kao općepoznata stvar, unatoč tome, bile su i ostale veliki izazov. Srbijanska pjevačica Ana Nikolić sa javnosti je podijelila svoje iskustvo zahvaljujući kojemu je ranije skinula – enormnih pedeset (50) kilograma!

Osim što je regulirala prehranu, počela je i trenirati, a za portal nova.rs istaknula je i da dijeta – počinje u glavi. Obvezan unos većih količina tekućine također je stavka koju ne smijemo ignorirati želimo li masnim naslagama poželiti "zbogom".

- Nešto najbitnije je unos tekućine. Imam svoju jutarnju rutinu – čim ustanem, popijem dvije čaše vode. Nekad sa limunom, a nekad bez. Slijedi moj doručak, često je to jaje na oko uz paradajz ili neko drugo povrće. Nekad možda i samo svježa salata ili žitne pahuljice. Za vrijeme ručka jedem bijelo meso ili ribu sa pirjanim povrćem. Izbacila sam ugljikohidrate (bijelo brašno), držim se unosa kalorija od 1.000 do 1.200 kcal. Slatkiša sam se odrekla skroz. Meso također (osim povremeno komada bijelog mesa), ribu jedem. Ako mi baš padne šećer onda pojedem kašiku nutele i zamislim da sam pojela sve. Skidanje viška kilograma je stvar psihe – kazala je pjevačica.

Priznala je i da joj je bilo teško prvih mjesec dana ali, pomalo se navikla.

- Uz pomoć tableta za mršanje nisam osjećala glad i nisam imala potrebu večerati. Sada, ako ogladnim u kasni sat, pojedem nešto od povrća: mrkvu, krastavac, zelenu salatu. Što manje soli, to bolje. Vode pijem od dvije do četiri litre dnevno – otkriva pjevačica, koja se nekad u međuobrocima počasti sa šakom orašastih plodova bez soli, jogurtom, jabukom ili komadom drugog voća poput marelice, trešanja...

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.