ZAVIDNA LINIJA

Otkriveno kako je Ana Nikolić izgubila 35 kg za četiri mjeseca

Pila je i tablete za mršavljenje, čije je zaštitno lice

Ana Nikolić: Smršavila 35 kilograma. Instagram

Avaz.ba

20.1.2020

Srbijanska folk pjevačica Ana Nikolić ne prestaje oduševljavati svojom linijom, s obzirom na to da je u manje od četiri mjeseca izgubila čak 35 kilograma. Pjevačicu su godinama prozivali zbog debljine pa se zainatila i sa 93 kilograma spala na 58.

Da bi vratila izgled koji je imala na početku karijere, Ana je mjesecima bila na strogoj dijeti i naporno je trenirala.

- Ani su se smučile prozivke da je debela! Zalogaje su joj brojali i pratioci na društvenim mrežama i mediji, pa i bliski ljudi. Pukao joj je film prije četiri mjeseca, kad me pozvala i rekla: ''E dosta je bilo!'', rekla je Anina prijateljica te je dodala: ''Istog dana je pozvala i mamu Miljanu, koja ima svoju teretanu, i tražila da zajedno treniraju. Njena majka joj je odmah napravila program vježbi.''

Osim što je krenula intenzivno trenirati, Ana je morala promijeniti i prehranu.

- Odmah je izbacila hljeb, slatkiše, alkohol i gazirana pića. Prehrana joj se već mjesecima bazira na mesu i salatama, koje jede uvijek u isto vrijeme. Ana odlazi rano u krevet, ali rano i ustaje, a dan joj počinje čajem od poljske preslice i vježbanjem. Znala je da neće imati rezultate ako ne bude disciplinirana, pa je odlučila da ustraje. Ona je veliki gurman, nije joj bilo nimalo lako - priča Anina prijateljica.

Osim iscrpljujućih treninga i zdrave prehrane, Ana je pila i tablete za mršavljenje, čije je zaštitno lice – dodala je Anina prijateljica.

Ana je trenutno na putovanju po Aziji, gdje je masažama dodatno smanjila obim struka, kukova i butina.

- Svakog dana idem na čuvene tajlandske masaže, koje su melem za tijelo i izuzetno blagotvorne za smanjivanje kilaže. Za razliku od drugih destinacija, boravak na Tajlandu uvijek mi donosi neki poseban ritam, pa se nakon tog putovanja uvijek vratim s nekoliko kilograma manje.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.