POKAZALA FIGURU

Selma Hajek na plaži slavi 57. rođendan

Selma godinama oduševljava izgledom, a jednom je prilikom otkrila da se bavi jogom kako bi održala liniju

Selma Hajek. Instagram

D. R.

3.9.2023

Selma Hajek (Salma Hayek) napunila je 57 godina te rođendan obilježila fotografijama s plaže.

- Tako sam sretna što sam živa i tako sam zahvalna za sve čime sam blagoslovljena! Moja voljena porodica, moji dragi prijatelji, moje zdravlje, moj posao, moj tim, moj odnos prema životinjama i prirodi i ljubav svih mojih vjernih fanova... Sretan mi 57. rođendan - napisala je uz fotografije u kupaćem kostimu koje je lajkalo 1.3 miliona ljudi.

Selma godinama oduševljava izgledom, a jednom je prilikom otkrila da se bavi jogom kako bi održala liniju. "Neki ljudi su disciplinirani pa vježbaju ujutro. Ja nikad nisam razvila tu naviku. Nemam vremena za vježbanje. Radim", rekla je pa otkrila da umjesto toga ona u danu pronalazi vremena za "hatha jogu", koja se sastoji od niza položaja koji pomažu opustiti tijelo kroz meditaciju i tehnike disanja.

U januaru 2020. na pitanje novinara o starenju 55-godišnja zvijezda komentirala je da osjeća lagani pritisak, ali da se nada da se s godinama neće razočarati. "Plastične operacije sigurno neću raditi. Treba starjeti graciozno i dostojanstveno", zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.