NJENOJ SREĆI NEMA KRAJA

“Usvojili smo Ninu”: Seka Aleksić objavila lijepe vijesti

Seka je zatim u komentarima ispod objave sa znatiželjnim korisnicima dijelila informacije

Seka Aleksić s porodicom. Instagram

Dž. H. M.

25.9.2023

Pjevačica Seka Aleksić pohvalila se na mrežama da je udomila napuštenog psa kojeg je pronašla na ulici sa sinovima u Beogradu.

Kako je navela pjevačica u svojoj objavi, s obzirom na to da pas ima mikročip, odmah su pozvali vlasnika, međutim on navodno nije želio da zna za ljubimca.

- Usvojili smo Ninu. Nađena je na ulici u Beogradu, ima mikročip. Pozvali smo vlasnika rekao je da nije njegova a njegov jmbg na čipu. Uzeli smo je, odveli na pregled, izvadili krv… zdrava je. Od straha i nepovjerenja je ujela veterinara – piše u njenoj objavi pa nastavlja:

- Mnogo je preplašena, neuhranjena, na snimku je i opuštena kakva je bila kad je došla. Sada dozvoljava i da joj se priđe i da se pomazi. Združila se s ostalim psima kod nas i već uživa – napisala je Seka i objavila snimak na kom se vidi kako njeni sinovi, Jakov i Jovan, brinu o novom članu porodice.

Seka je zatim u komentarima ispod objave sa znatiželjnim korisnicima dijelila informacije oko psa kojeg je usvojila i nemarnosti vlasnika koji je prosto dobacio i ostavio na ulici.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.