PREKINULA MEDIJSKU ŠUTNJU

Seka Aleksić: U telefonu nemam tajnih snimaka

Ja volim da je pjesma narodnjak i trenutno se s tim borimo moj tim i ja. Na albumu će raditi Saša Lazić i Jelena Trifunović

Seka Aleksić. Foto: Slavica Danilović

29.9.2023

Seka Aleksić je prekinula medijsku pauzu koju je sebi bila zacrtala do februara naredne godine i pojavila se na jednom događanju u Beogradu, i to iz opravdanog razloga jer je bila u ulozi promotera.

- Već mi se dešavalo kada isplaniram da se ne pojavljujem u javnosti da iskrsne nešto zbog čega moram da se pojavim. Tako je i ovaj put… – kaže popularna pjevačica za "Avaz".

Pauzu sam, inače, odredila zbog pripreme novog albuma, koji sam najprije željela da objavim u decembru, ali je sada sasvim izvjesno da će to biti u februaru. U međuvremenu, imam još jedan projekat na kome ću da radim narednih mjeseci, a o čemu se radi saznat ćete u martu.

Kako teku pripreme za objavljivanje novog albuma?

- Moram da budem iskrena i da kažem da je prvi put baš teško naći dobre pjesme, ono da vam se odmah dopadnu. Baš je jako teško. Nema ni mnogo autora koji mogu da napišu dobre pjesme. Ja volim da je pjesma narodnjak i trenutno se s time borimo moj tim i ja. Na albumu će raditi Saša Lazić i Jelena Trifunović, a biće i novih saradnika.

Imate dosta i privatnih obaveza… Sin Jakov je krenuo u školu, kako se snalazi?

- Sjajan je, prihvatio je školu, obožava je, crta, piše, mislim da će biti pravi štreber. I nevjerovatno je miran u školi, u odnosu na to kakav je kući. Jovan u januaru puni tri godine, i kopira brata i sretna sam što je tako i što odrastaju u ljubavi.


Seka i Stanislav na promociji. Foto: Slavica Danilović

Ima li u Vašem telefonu nekih tajnih snimaka?

-Nema. Moji tajni snimci su – djeca. 

A, kome putem telefona najčešće upućujete poziv za pomoć?

- Stanislavu. On odlučuje o mom životu… A, supruga Veljka zovem ako je u pitanju nešto baš krupno, veliko. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.