BIVŠA PRVA DAMA SAD

Melanija sprema novi predbračni ugovor za Trampa?

Izvor kaže da Melanija navodno ne insistira na ugovoru samo zbog mogućeg novog mandata, već i zbog nekoliko optužbi koje se vode protiv Trampa

Melanija i Donald Tramp. AP

H. J. I.

29.9.2023

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp (Trump) navodno ponovo pregovara sa suprugom, bivšim predsjednikom SAD Donaldom Trampom (Trump) o svom predbračnom ugovoru i povratku u Bijelu kuću ukoliko on pobjedi na predstojećim izborima.

- Prošle godine, Melanija i njen tim su tiho pregovarali o novom ugovoru između nje i Donalda Trampa. Ovo je treći put da je Melanija ponovo pregovarala o uslovima svog "vojnog" sporazuma - tvrdi dobro obaviješteni izvor.  

Zabrinuta za sina Barona

On dodaje da ona to sve radi jer je navodno zabrinuta za svog sina Barona.

Novi dogovor između dva supružnika obuhvata i novac i drugu imovinu.

- Znam da je želkela da obezbijedi više novca. Također u ugovoru piše koji je najmanji iznos koji bi Baron trebalo da dobija - dodaje izvor za Page six.

Izvor kaže da Melanija ne insistira na ugovoru samo zbog mogućeg novog mandata, već i zbog nekoliko optužbi koje se vode protiv Trampa.

- Tramp je i dalje veoma bogat, ali se suočava sa sve više zakonskih procedura. Novi bračni ugovor bi obezbijedio Melaniji solidniju budućnost za nju i njenog sina ukoliko dođe do razvoda. Nije prijetila da će ga ostaviti, to je hipotetička stvar - rekao je izvor.

Melanija se još nije oglasila

Novinari su kontaktirali PR službu Melanije Tramp, ali se ona još uvijek nije oglasila ovim povodom.

Donald i Melanija su se vjerili 2004., a vjenčali 2005. i dobili sina Barona 2006. godine.

Bilo je mnogo glasina o njihovom braku, na primjer da je transakcijski, kao i da postoji "čelični" predbračni ugovor, a nedavno i to da bi Melanija navodno mogla da napusti Donalda nakon njihove svađe oko Baronove privatnosti.

Ništa od toga do danas nije potvrđeno.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.