VRLO JE JEDNOSTAVNO

Dženifer Aniston otkrila tajnu dobrog izgleda

Neke savjete bismo svi mogli primijeniti i uvesti u našu rutinu

Rejčel Grin. Instagram

L. K. P.

3.10.2023

Uloga u seriji „Prijatelji“ Rejčel Grin (Rachel Green) učinila je Dženifer Aniston (Jennifer) od vječnih 'postavljačica trendova', a posebno joj se vjeruje kada je u pitanju njega. Njeno lice uvijek blista, a kosa se sjaji kao da svakodnevno posjećuje najbolje svjetske frizere. Međutim, zvijezda je priznala da je njena briga o izgledu vrlo jednostavna, a poneke savjete bismo svi mogli primijeniti i uvesti u našu rutinu.

- Pijem puno vode, svakodnevno se krećem, pokušavam jesti cjelovitu, svježu hranu i spavam što više mogu. Taj posljednji dio je tako izazovan za mene, ali je tako važan, ispričala je višestruko nagrađivana glumica dodavši da redovno vježba i prakticira raznovrsne treninge.

Osim toga, ništa manje bitno nije ni mentalno zdravlje, a svijet Holivuda ponekad zna biti zaista brutalan prema zvijezdama, posebno prema damama čije se tijelo često secira tražeći mane.


-Pokušavam biti jako pažljiva što puštam u svoju glavu. Naš svijet doista prolazi kroz neke izazove i znam da nam je svima jako stalo, ali ponekad mislim da je imperativ da isključimo buku, priznala je.

Naravno, osvrnula se i na njegu kose i svoju liniju proizvoda 'LolaVie'.

- Od početka, tim u LolaVie dijelio je moju predanost razvoju linije za njegu kose koja je učinkovita koristeći samo najbolje moguće sastojke. Neumorno radimo na razvoju svakog od naših proizvoda dok ga ne dovedemo do mjesta gdje se svi osjećamo zadovoljni. Ne pokrećemo dok ne bude kako treba, prenosi People.

Aniston je otkrila da, suprotno uvriježenom mišljenju, njena kosa ne izgleda uvijek savršeno te da, baš kao i svi mi, žali zbog pojedinih frizura koje je nosila tijekom svoje karijere.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.