BOLNA TEMA

Viktorija Bekam prvi put progovorila o muževoj prevari

Tada sam se osjećala najnesretnije ikad u svom životu, rekla je Viktorija

Dejvid i Viktorija Bekam. Instagram

L. S. R.

4.10.2023

Viktorija Bekam (Victoria Beckham) prvi put je progovorila o navodnoj nevjeri supruga Dejvida Bekama (David Beckham) u dokumentarcu o njegovom životu.

- Tada sam se osjećala najnesretnije ikad u svom životu -  rekla je modna dizajnerica i bivša pjevačica u novom Netflixovom dokumentarcu "Beckham", prenosi The Sun.

Zamjerila Davidu nakon optužbi za prevaru

Priznala je da je zamjerila Davidu nakon optužbi za prevaru. Ipak, rekla je producentima da je internalizirala traumu kako bi podržala nogometnu karijeru svog supruga.

- Nije da sam se osjećala nečujno jer sam uvijek bila svjesna fokusa koji mu je bio potreban - rekla je.

David se 2003. preselio u Španiju kako bi igrao za Real Madrid, dok je Viktorija ostala u Velikoj Britaniji sa sinovima Bruklinom (Brooklyn) i Romeom.

Iako par ne navodi imena žena u dokumentarnom serijalu iz četiri dijela, Rebeka Los (Rebecca Loos) i  Sara Marbek (Sarah Marbeck) su tvrdile da su u to vrijeme imale afere sa sada već penzionisanim sportistom. Ubrzo nakon što su naslovnice počele kružiti, Viktorija je odlučila da se preseli u Španiju kako bi bila uz Davida.

 Bio je to najteži period jer se činilo da je svijet protiv nas

- Bio je to najteži period jer se činilo da je svijet protiv nas. Evo u čemu je stvar – bili smo jedno protiv drugog ako mogu da budem potpuno iskrena.Ne mogu ni početi da vam govorim koliko je bilo teško i kako je to utjecalo na mene" - ispričala je.

Dejvid se također emotivno prisjetio tih izazovnih trenutaka u njihovoj vezi: 

- Ne znam kako smo to prošli, iskreno. Viktorija je za mene sve, bilo je nevjerovatno teško vidjeti je povrijeđenu, ali mi smo borci i u to vrijeme smo morali da se borimo jedno za drugo, morali smo da se borimo za našu porodicu -  ispričao je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.