TAČKA NA ŠPEKULACIJE

Nakon njenog razvoda od Pikea: Proslavljeni sportista progovorio o odnosu sa Šakirom

Kako su mediji u junu prenosili pjevačica je primijećena sa poznatim NBA košarkašem u jednom restoranu u Londonu

Šakira i Džimi. Instagram

Dž. H. M.

7.10.2023

Tokom prethodne godine Šakira (Shakira) se našla na udaru medija zbog razvoda sa Pikeom (Pique) nakon 12 godina braka, a nakon razvoda mediji su često počeli da je povezuju sa mnogim muškarcima uključujući NBA zvijezdu Džimija Batlera (Jimmy Butler).

Kako su mediji u junu prenosili pjevačica je primijećena sa poznatim NBA košarkašem u jednom restoranu u Londonu gdje su zajedno večerali nešto poslije 22 sata, a nakon večere svako je, kako su mediji prenosili, otišao svojim putem oko pola dva ujutru.

Mediji su dosta pričali o ovoj temi, i često se špekulisalo o tome da li su ove dvije zvijezde par, ali sada se košarkaš konačno oglasio povodom ove teme.

On je u jednom intervjuu izjavio kako je Šakira jedno “nevjerovatno ljudsko biće i nevjerovatan talenat”, a potom dodao da su njih dvoje samo prijatelji i da to što se dvoje ljudi druže, ne znači odmah da su u vezi.

- Ona je veoma, veoma kul i to je sve što imamo - rekao je poznati košarkaš.

Podsjetimo se, popularna pjevačica se nedavno našla na udaru medija zbog neplaćanja poreza, špekulisalo se čak da su u pitanju milioni.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.