ZATO TRAJE VEĆ 15 GODINA

Lejla Filipović otkrila tajnu savršenog braka s Tarikom

Tarik tvrdi da je on taj koji češće prešuti, istakla je

Lejla i Tarik Filipović. Instagram

L. K. P.

9.10.2023

Naslijedila sam dobar ten svoje majke Fehme koja i u osamdesetima izgleda iznimno mladoliko. A sigurno je pomoglo i moje 'štrebersko' čuvanje od sunca, tj. korištenje krema sa zaštitnim faktorom tokom cijele godine, rekla je Lejla Filipović (47) za hrvatsku Gloriju.

Bivša Miss Hrvatske, a danas poduzetnica i influenserica ovih je dana navršila 47 godina. Dok mnoge žene njene generacije ne vole pričati o godinama, Lejla kaže kako ne vidi razlog da ih skriva. Zadovoljna je svojim životom. Nema problema s kilogramima...

- Imam odličan metabolizam pa nikad nisam morala paziti koliko jedem niti ići na dijetu. Priroda Tarikova posla je takva da često kasno jede nakon predstava pa i mene ponekad povuče, ali, srećom, bez vidljivih posljedica - istakla je.


S voditeljem i glumcem Tarikom Filipovićem (51) u braku je 15 godina. Koja je tajna njihova dugog i skladnog braka? Nema tu nekog recepta, kaže, ili savjeta koji pali.

- Ljubav, poštovanje i razumijevanje, a u našem slučaju jednostavno su se poklopili i svi drugi faktori - dugo smo se samo površno poznavali, a onda zbližili i spojili baš kad je trebalo, shvativši da imamo puno toga zajedničkog. Danas se tako dobro poznajemo da je sve manje nesuglasica jer već znamo što ovog drugog može razveseliti ili izbaciti iz takta - priznala je Lejla.

- Dok sam bila mlađa, bila sam se u stanju danima duriti, ali kad s nekim živite u istoj kući, to postaje nemoguće. Tarik tvrdi da je on taj koji češće prešuti, a da ja kažem sve što mi padne na pamet - zaključila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.