NOVI LJUBAVNI PAR

Điđi Hadid i Bredli Kuper imaju tajno ljubavno gnijezdo: Evo gdje se nalaze

Tejlor uživa u tome da je još jednom paru svojih prijatelja pomogla u čuvanju tajne

Điđi Hadid i Bredli Kuper. glamourmagazine.co

L. K. P.

16.10.2023

Najveća muzička zvijezda današnjice, Tejlor Svift (Taylor Swift), ustupila je svoj dom na Rhode Islandu Điđi Hadid (Gigi) i Bredliju Kuperu (Bradley Cooper), kako bi se mogli tamo viđati i uživati u svojoj romansi, prenose američki mediji.

Kako piše "Page Six", novopečeni slavni par često odlazi u vilu Telor Svift, a sama pjevačica uživa u tome da je još jednom paru svojih prijatelja pomogla u čuvanju tajne.

- Tejlor je totalno romantična osoba i obožava se igrati Kupida za svoje prijatelje - otkrio je izvor za britanski "Mirror" i dodao: 

- Iako i Điđi i Bredli imaju svoje kuće u Njujorku, željeli su imati mjesto koje će im pružiti potpunu privatnost, a na kojem će se moći mnogo bolje upoznati. Tejlor je sretna što im je mogla pomoći u tome. Rekla im je da su njena vrata uvijek za njih otvorena.

Kuća s osam spavaćih soba, koju je pokazala u spotu "The Last Great American Dynasty", bila je odredište poznatih nekoliko Dana nezavisnosti za redom, jer je tamo Tejlor rado organizirala zabave za 4. srpnja.

A Taylor nije samo njima pomogla. Isto je napravila i za glumicu Sofiju Turner (Sopha), kojoj je, dok je trajala bitka za starateljstvo nad djecom koju je dobila s Džoion Džonasom (Joe Jonas), dala na korištenje svoj stan u Njujorku.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.