KAD LJUBAV IZDA

Tatjana i Goran preživjeli su preljub i vjenčali se nakon 10 godina, a sada su na sudu

Nakon 17 zajedničkih godina, uspona i padova u ljubavi, odluka o razvodu naposljetku je došla sporazumno

Tatjana Dragović i Goran Ivanišević. Instagram

D. H. / Večernji.hr

17.10.2023

Naš proslavljeni teniser Goran Ivanišević (52) objavio je na svom Instagram profilu da tuži bivšu suprugu Tatjanu Dragović (45) od koje sada traži novac koji je zaradio prije i nakon braka. Pobjednik Wimbledona svoju bivšu suprugu Tatjanu prvo je vidio na naslovnici časopisa, nakon čega se jako trudio doći do njenog broja. Naravno, pošlo mu je to za rukom i već za nekoliko mjeseci pronašli su ljubav. 

Život poput bajke

Doček Nove godine u Dubaiju za Tatjanu je bio poput bajke jer je na tom putovanju dobila zaručnički prsten. Nedugo nakon toga započeli su i zajednički život, uživali u putovanjima i vlastitim uspješnim karijerama.

Godine 2004., kao kruna njihove ljubavi stigla im je i kći Amber Marija. Zbog svega, Tatjana je odustala od karijere i posvetila se majčinstvu, dok se Goran upustio u poduzetništvo. Nedugo nakon toga njihova su se imena u javnosti počela povezivati s drugim osobama, no oboje su to demantirali. Tri godine poslije kćerke dobili su i drugo dijete, sina Emanuela.

Iako je sve sada izgledalo idilično, Hrvatsku je protresao skandal zbog Goranove preljube s voditeljicom Vanjom Halilović. Snimljeni su kako tokom noći izlaze iz zgrade na Trgu Marka Marulića. U tom su se stanu našli i na Valentinovo, a fotograf ih je uhvatio dok je stavljao torbu u prtljažnik. Tatjana ga je nakon toga, navodno, nakon žestoke svađe, izbacila iz stana.

– Imao sam potrebu javno istupiti jer sam povrijedio osobu do koje mi je neizmjerno stalo. Svjestan sam da sve što kažem ili učinim ne može umanjiti moja djela i posljedice istih. Ovim putem se ispričavam svojoj supruzi što sam je povrijedio. Ona je jedina osoba koju volim, s kojom želim provesti svoj život i nadam se da će mi jednoga dana moći oprostiti. U posljednje vrijeme iznesene su brojne neistine. Moram reći da se ne osjećam krivim ni prema kome osim prema Tatjani i našoj djeci nakon svega što se dogodilo. Svi ostali sudjelovali su u tome svjesno, svojevoljno i dobro znajući što rade pa tako, kao i ja, sami odgovaraju za svoje postupke. Svaki čovjek tvorac je vlastitih zabluda – kazao je bivši teniser u javnom izvinjenju Tatjani, koja mu je, navodno, odlučila oprostiti te su se preselili u Sjedinjene Američke Države. A tamo su se odlučili i vjenčati nakon 10 godina. Skromna ceremonija, na koju je par stigao u crnom Bentleyju, održana je u talijansko-hrvatskoj katoličkoj misiji St. Mary Star of the Sea (Sveta Marija Zvijezda Mora) u San Pedru. Osim Tatjanine kume Sanje Duggan u pratnji Frane Barbierija te Goranova kuma, vlasnika kluba "People’s" Petera Balova, zamijećena je samo Tanjina najuža porodica – majka Mira Pogačić, brat Igor i sestra Ivona. Goranovih roditelja Srđana i Gorane te sestre Srđane nije bilo. 

Novi skandal

Iz SAD su se vratili nakon šest mjeseci, no nedugo potom potresao ih je još jedan skandal kada su mediji počeli brujiti o Tanjinoj vezi s nogometašem Markom Šimićem. Počelo se tada pisati i o finansijskim problemima, a u medijima se nagađalo kako je Goran svoju imovinu prepisao upravo na Tatjanu.

Izvori bliski paru počeli su pričati kako već dugo ne žive kao muž i žena te da su samo u prijateljskom odnosu, a odluka o razvodu naposljetku je došla sporazumno poslije 17 zajedničkih godina.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.