HVALA SENADE!

Nakon drame s Čarlsom: Senna M iznenadio Ellu Dvornik

Objava je prikupila veliki broj komentara oduševljenih Ellinih fanova

Ella Dvornik i Senna M. Express

O. T.

2.11.2023

Ella Dvornik na Instagramu je objavila snimke iz djetinjstva, koje joj je poslao Senna M.

- Kakve sam snimke dobila danas. Hvala Senade, iz čista mira me nazvao da je našao neke kasete od mog tate. Divne uspomene - napisala je Ella u opisu snimaka.

Objava je prikupila veliki broj komentara oduševljenih Ellinih fanova.

'Ovaj treći snimak, kad te Dino zovne, uh, trnci su me prošli’, ‘A daaaj, koji šećer’, ‘Predivno’, bili su tek neki od komentara ispod objave.

Posljednjih dana medije je preplavila vijest da je Čarls Pirs tužio Ellu Dvornik, s kojom je u procesu razvoda, zbog udjela u kući u istarskim Balama. O toj temi se nedavno, nakon duže medijske pauze, konačno oglasila i Ella.

- Zamolila bih medije da prestanu prevrtati činjenice ‘iz izvora’ i igrati se pokvarenog telefona s našim životima. Da smo se htjeli javno prepirati, to bismo radili na Instagramu. On je otac moje djece, ja sam majka njegove i u interesu nam je ostati u dobrim odnosima nakon ovog.

Ne pomažu nam nikako iskrivljene činjenice niti upiranje prstom ko je bolji, a ko lošiji. Ne dajemo izjave jer ih ne dajemo zbog djece koja će kasnije morati čitati gluposti po internetu. Pustite nas da se razdvojimo kao ljudi, hvala - kazala je Ella.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.