MAJKA UZ MAJKU

Selma Bajrami stala uz Severinu: I ja bih je zadavila

Direktoricu škole koju pohađa njen sin nazvala “starom, šepavom babom” te joj poručila da bi je “zadavila rukama”

Severina i Selma Bjrami. Express

8.11.2023

Severina se juče pojavila na Općinskom sudu u Zagrebu, gdje joj je počelo suđenje za nametljivo ponašanje (uhođenje) prema bivšoj direktorici Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba Gordani Buljan Flander i Ljiljani Klingor, direktorici osnovne škole koju pohađa njen sin.

-Dotične gospođe su pisale pomno glavnoj državnoj odvjetnici, osobno i tražile da se pozabave sa mnom. I evo mene pred sudom umjesto da su one predmet istrage jer su radile nedozvoljene radnje s pozicija moći, ispričala je Severina.

-Apsolutno se ne osjećam krivom i mislim da su na mom mjestu trebale biti te dvije gospođe, od kojih sam jednu nazvala krivonoga baba jer u Splitu stvarno imamo svakakvih izraza – dodala je. Severina je na sud stigla u pratnji prijateljice Zinke Bardić.

Podsjećamo, 2021. objavljene su poruke koje je Severina poslala Ljiljani Klinger, direktorice škole koju pohađa njen sin Aleksandar, a u kojima ju je nazvala “starom, šepavom babom” te joj poručila da bi je “zadavila rukama”.

Komentar Selme Bajrami. Instagram

O ovom skandalu oglasila se i pjevačica Selma Bajrami, koja je u komentaru za ovu vijest napisala:

- Htjedoh reći da bih je i ja zadavila da mi dijete dira. Podržavam Seve i sve majke koje se bore za pravdu i svoju djecu!!!

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.