LESKOVAC

Milicu Pavlović iznenadio profesor iz muzičke škole: Pokazao joj test, ocjena je iznenadila

Milica Pavlović, ajde slikajte da se to lijepo vidi, rekao je profesor, dok je Milici davao kontrolni

Milica Pavlović. Telegraf.rs

Telegraf.rs

11.11.2023

Ekipa portala Telegraf nedavno je posjetila srednju muzičku školu u Leskovcu zajedno sa pjevačicom Milicom Pavlović, a iznenađenje koje joj je priredio omiljeni profesor Joca - pamtit će do kraja života.

Već na samom ulazu u muzičku školu "Stanislav Binički" sačekala ih je horda đaka, uzbuđeni i vidno sretni zbog dolaska Milice Pavlović. Veliko iznenađenje uslijedilo je nakon što smo kročili u istu, i ušli u učionicu br.1, u kojoj je legendarni profesor Joca držao čas.

Iznenađenje na njegovom licu, kada je na vratima ugledao nekadašnju učenicu Milicu, nije uspio da sakrije. Poslije srdačnog pozdrava sa profesorom, Milica i Stefan smjestili su se u školske klupe, tačno na mjestu gdje su prije 17 godina sjedili i ispričali nekoliko anegdota.

Međutim, nisu uspjeli samo novinar i Milica da iznenade profesora Jocu, već je on iznenadio i Milicu. Dok su ćaskali o anegdotata i nestašlucima koje je Milica pravila dok je bila đak, profesor je izvadio njen pismeni i to iz solfeđa - jednog od sigurno najtežih predmeta za sve školarce muzičke škole.

Iako se u prvi mah postidjela i očekivala da je neka ne baš najbolja ocjena, na iznenađenje i same Milice u pitanju je najviša ocjena, čista petica.

- Milica Pavlović, ajde slikajte da se to lijepo vidi - rekao je profesor, dok je Milici davao kontrolni.

- Oh, petica. Suze mi idu od sreće, da li je ovo moguće. Dobro, doduše moram da priznam da je ovo možda bilo i za jednu četvorku, ali dobro - kazala je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.