DOMIŠLJATA PRINCEZA

Teorija s TikToka: Ovako je Lejdi Di varala paparace

Princeza je bila praćena u stopu i svaki njen stajling i pojavljivanje privlačili su veliku pažnju javnosti

Princeza Dajana. Twitter

O. T.

23.11.2023

Život pokojne britanske princeze Dajane u tolikoj mjeri je intrigirao javnost, da su je paparaci pratili na svakom koraku, koji se vezuju za njeno stradanje, jer je nisu ostavljali na miru ni kad je prestala da boravi na dvoru. Svaki njen korak bio je pomno praćen, a budući da je bila izuzetno lijepa i mlada, privlačila je veliku pažnju javnosti. Ni danas, 26 godina nakon smrti, mediji nisu prestali da se bave njom i da analiziraju neke situacije koje bi mnoge navele na trag kako je živjela princeza i šta se krilo iza njenog vedrog osmijeha.

Društvenim mrežama svakodnevno kruže snimci i fotografije Lejdi Di u raznim situacijama. Iako nije otkriveno na koji način dolaze do brojnih saznanja iz života tragično stradale princeze, njeni fanovi objavljuju na stranicama posvećenim njoj nevjerovatne detalje do kojih su došli.

BBC

Na jednoj od TikTok fan stranica osvanuo je snimak britanske princeze kako izlazi iz automobila, u sportskom stajlingu. Budući da je Lejdi Di izuzetno vodila računa o svom izgledu i vježbanju, često je odlazila u teretanu na treninge.

@unforgettable_diana Icon.#princessdiana #princessdianaedit #queen ♬ Judas - Lady Gaga

- Da li ste znali ovo? Princeza Dajana je uvijek oblačila istu odjeću za teretanu tako da paparaci nisu mogli da prodaju njene fotografije, jer je kupac mislio da su iste kao prethodne - piše u opisu ove objave.

Mnogi su se prisjetili ovog princezi omiljenog outfita, rekavši kako se ponovo vraća u modu i kako taj stil sada kopiraju mnoge djevojke. Princeza je bila praćena u stopu i svaki njen stajling i pojavljivanje privlačili su veliku pažnju javnosti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.