NASTAVAK SUĐENJA

Aleksić postavljao Mileni Radulović pitanja: Da li ste tada odlučili da ste silovani...

Ja sam se osjećala mučeno, zlostavljano, silovano, rekla je glumica

Mika Aleksić. Blic.rs

L. S. R.

23.11.2023

U Višem sudu u Beogradu je danas nastavljeno suđenje učitelju glume Miroslavu Miki Aleksiću,  kojeg je glumica Milena Radulović optužila za silovanje.

Radulović je završila svoje svjedočenje odgovarajući na pitanja koja je postavljao optuženi Aleksić.

Telefonski razgovor

Između ostalog je spomenuo telefonski razgovor kojeg je 2019. vodio s Radulović. Upitao je da li se njihov odnos prekida nakon tog razgovora.

- Saznala sam da su karte za "Balkansku među" za Biljanu (supruga Miroslava Aleksića)  u utorak. Nadala sam se da će Mika ostati i držati čas. Bilo mi je drago da ona kao moj profesor bude tu. Poslala mi je poruku da je Mika odlučio da ide on. Došao je preko drugih karata. Poslije toga je Biljani uzeo telefon, rekao mi je da sam starleta, da vratim Biljani indeks, da sam sramota... Prekida se odnos jer ja prestajem da budem Biljanin student. Nisam upisala master da bih prodisala i sklonila se od bračnog para - odgovorila je glumica, prenosi Blic.rs.

Aleksić se na ovo glasno nasmijao, te je upitao: 

- Da li ste tada odlučili da ste silovani, ili ste na tu priču pristali kasnije?

Radulović je na ovo odgovorila:

- Ja sam se osjećala mučeno, zlostavljano, silovano. U tim godinama je bilo silovanje kada te neko napadne poslije splava, siluje te, ubije... Na terapiji sam shvatila da je to silovanje i da može biti i od strane bliske osobe.

Saučesnik u njegovom kajanju

Aleksić je nastavio potencirati kako je ona i nakon studija glume bila aktivna u istom. Naveo da je da je ona pristala glumiti u filmu koji je on trebao režirati.

- Ja sam Biljanu obožavala, svi će potvrditi i da je njen pristup bio strog. Povjeravala sam joj se. Danas tako pričam jer shvatam da je Biljana njegov saučesnik - navela je Radulović.

Njegov advokat je upitao Milenu u čemu je to ona saučesnik.

- Sada saučesnik u njegovom kajanju, a ona jako dobro zna da je to sve istina. Ne vjerujem da postoji varijanta da vrhunski inteligentna žena ne zna da je to istina -  odgovorila je.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.