OPTUŽBE ZA SILOVANJE

Odgođeno suđenje Miki Aleksiću

Tereti se za silovanja i spolna uzmeiravanja polaznica svoje škole "Stvar srca"

Aleksić u pratnji advokata i supruge. Blic / Snežana Krstić / Ringier

L. K. P. / Blic

28.4.2022

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću odgođeno je danas jer predsjednik sudskog vijeća Zoran Božović, iz zdravstvenih razloga, nije došao u sud, prenosi Blic.

Suđenje Aleksiću, koji se tereti za silovanja i spolna uzmeiravanja polaznica svoje škole "Stvar srca", trebalo je da bude nastavljeno danas u Palati pravde s početkom u 10 sati.


Grupa koja podržava Milenu Radulović, glumicu koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje. Blic / Snežana Krstić / Ringier

Aleksić je nešto ranije stigao ispred suda, u pratnji advokata i supruge, a kao i u prethodnim suđenjima dočekala ga je grupa koja podržava Milenu Radulović, glumicu koja ga je optužila za seksualno zlostavljanje.

Aleksić se tereti za četiri krivična djela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih djela spolnog uznemiravanja, od čega su dva, takođe, kvalifikovana u produženom trajanju. Neke od djevojaka bile su maloljetne.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge djevojke.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.