NAKON ČESTITKI

Nakon što je Jovana Jeremić obznanila vezu s biznismenom: Pjevačica se sama pozvala na vjenčanje

Pjevam vam svadbu i ovo će biti vječna ljubav, osjećam to, rekla je

Jovana Jeremić u društvu dečka. Instagram

Telegraf.rs

13.12.2023

Voditeljica jutarnjeg programa na TV Pink, Jovana Jeremić, ozvaničila je vezu sa 14 godina starijim biznismenom, kojeg je mjesecima krila od javnosti. Riječ je o Draganu Stankoviću, koji je je vlasnik lanca poznatih pekara. Rodom je iz Grocke, tačnije iz Begaljice, gdje je prije dvije decenije započeo svoj unosan biznis, piše Telegraf.rs.

Jeremić je na društvenoj mreži Instagram objavila niz njihovih zajedničkih fotografija sa svadbe milionerovog sina, uz dirljiv opis:

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspješnijih privrednika u Srbiji. Slike koje objavljujem nastale su iste večeri kada i one koje su procurile u medije. U nedelju 10. decembra, oženio se Draganov najstariji sin Miloš, vjenčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima i kćerku, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju - napisala je voditeljica u objavi na pomenutoj društvenoj mreži.

Komentar Maje Nikolić. Screenshot

Objava je izazvala brojne i burne reakcije. Za samo nekoliko sati prikupila je oko 10.000 lajkova i preko 600 komentara, a jedan od njih je i od pjevačice Maje Nikolić.

Maja se samopozvala na njihovo buduće vjenčanje, ističući da će se rado latiti mikrofona.

- Čestitam lutko. Zaslužila si! Samo u ljubav vjerujem! Pjevam vam svadbu i ovo će biti vječna ljubav, osjećam to! Želim ti sve što želim i sebi od srca! Samo se prava ljubav računa! Sve ostale su samo broj. Budi sretna, princezo. Radujem se zbog tebe! Voli te Maja - napisala je pjevačica.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.