POTVRĐENA ROMANSA

14 godina stariji biznismen: Ovo je novi dečko Jovane Jeremić

Njeno srce osvojio je Dragan Stanković, koji važi za jednog od najuspješnijih privrednika u Srbiji

Dragan Stanković i Jovana Jeremić. Instagram

O. T.

13.12.2023

Voditeljica Jovana Jeremić javno je priznala svoju novu ljubavnu vezu, a iako je najprije vješto krila njegov identitet, sada je prvi put podijelila zajedničke fotografije sa svojim izabranikom na Instagramu, otkrivajući o kome se, zapravo, radi.

Naime, autorica emisije "Novo jutro" na televiziji Pink priznala je da je njeno srce osvojio izvjesni Dragan Stanković, 14 godina stariji biznismen od nje, koji važi za jednog od najuspješnijih privrednika u Srbiji. Međutim, voditeljica je otišla korak dalje i istakla da je on najveća ljubav njenog života.

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti on je jedan od najuspješnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovdje objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurila u medije. U nedjelju, 10. decembra, oženio se Draganov najstariji sin Miloš, vjenčao se predivnom Marijom s kojom ima kćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - istakla je Jeremić u svojoj objavi na spomentuoj socijalnoj platformi.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.