KONTROVERZNI PJEVAČ

Sem Smit prekinuo s momkom nakon godinu dana veze

Pop zvijezda više nije u vezi i vratila se na aplikaciju za upoznavanje slavnih

Sem Smit i njegov sada već bivši momak. Instagram

D. R.

2.1.2024

Pjevač Sem Smit (Sam Smith) prekinuo je s momkom Kristijanom Kovan (Christianom Cowanom) nakon godinu dana veze, saznaje Daily Mail.

Pop zvijezda više nije u vezi i vratila se na aplikaciju za upoznavanje slavnih pod nazivom Reja (Raya) kako bi pronašla novog partnera.

- Sem i Kristijan odlučili su prekinuti svoju vezu prije Božića. Još uvijek su prijatelji i nastavit će se međusobno podržavati u svojim karijerama, ali za sada su se razdvojili. Sem se ponovno prijavio na aplikaciju za spojeve Reja i već se povezuje s novim ljudima... Ovo je nova godina i novi početak za njih - rekao je izvor za britanske medije.

Sem i Kristijan posljednji su put snimljeni zajedno 14. decembra na zabavi u Njujorku, ali su se u međuvremenu razišli. Pjevača su prvi put povezivali s četiri godine mlađim modnim dizajnerom Kristijanom u januaru 2023., a zatim su viđeni zajedno u Londonu, Njujorku i Parizu.

To je bila njegova prva javna veza otkako je prekinuo s glumcem iz serije 13 razloga zašto Brendonom Flinom (Brandon Flynn) i nakon što je 2019. objavio da je nebinaran.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.