LEGENDARNI PJEVAČ

Bešlić otkrio nepoznate detalje iz privatnog života: Žena mi je imala tumor, zbog toga nismo mogli imati više djece

Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davorin, sa njima sam bio jako blizak, rekao je

Halid Bešlić. Screenshot / Pink

Kurir.rs

13.2.2024

Halid Bešlić je u skladnom braku već četiri decenije sa suprugom Sejdom. 

Njegov privatni život, odnos sa ženom sa kojom je već decenijama u braku, oduvijek privalači pažnju medija, pa je sada Halid otkrio i kako su se upoznali, ali i nepoznate detalje iz porodice:

- Ženu nisam upoznao na nastupu. U jednoj kafani gdje sam nastupao, na ulazu u Sarajevu... tu je radila moja svastika, bila je kuharica, i ona me je upoznala sa ženom. Ona nije izlazila po kafanama. Kada smo se upoznali vidio sam da je to to, zabavljali smo se pola godine i odmah poslije toga smo se vjenčali. Eto, tolike godine funkcionišemo i dan danas. Bilo je teških godina u našem odnosu, ali sve smo prevazišli. Kada smo bili mlađi to je nekako i normalno - rekao je Halid u emisiji Premijera vikend specijal Pink televizije, prenosi Kurir.rs.

Pjevač se ostvario kao suprug, ali i i kao otac i kao djed, pa ističe da su mu sve ove uloge veoma značajne:

- Ja nisam osjetio trenutak kada sam bio otac. Imam samo jedno dijete. Moja žena je imala problema sa jajnicima i zbog toga nismo mogli da imamo još djece. Imala je tumor na jajniku, to smo riješili operacijom i to je bila posljedica. Njima nikad ništa nije falilo... Ja sam stalno putovao, radio... ne možete se baviti muzikom, a da budete stalno kući, zato kažem da nisam osjetio te trenutke na pravi način.

Halid je otkrio i šta mu nedostaje u životu i koje kolege mu posebno fale sada:

-Mladost mi neostaje! Vrijeme prolazi, to se neće vratiti, ali mi mladost nedostaje. Što se tiče kolega, mnogi mi nedostaju. Moja generacija nas polako napušta, nemaš sada s kim popiti kafu. Ima tu onih mlađih, ali ne ide da ja budem sa njim. Najviše mi nedostaju Kemal Monteno i Davorin, sa njima sam bio jako blizak. Rastao sam se sa njima. Mi smo bili kafanski ljudi, fale mi - rekao je pjevač.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.