LJUBAV CVJETA

Veza sve ozbiljnija: Ova Ruskinja je nova ljubav Toma Kruza

Elsina Kairova kćerka je ruskog oligarha, a iza sebe ima brak s tajkunom

Elsina Kairova. Instagram

L. S. R.

13.2.2024

Prema riječima prijatelja holivudskog glumca Toma  Kruza (Cruise), njegova veza s kćerkom ruskog oligarha, 36-godišnjom Elsinom Kairovom (Khayrova) postaje sve ozbiljnija.

Sve do sada večeri su zajedno provodili u njenom luksuznom stanu u Londonu, a prošle sedmice oboje bili na listi zvanica na prestižnoj dobrotvornoj večeri Air Ambulance Charity Gala, svečanosti u čast londonske humanitarne organizacije čiji je pokrovitelj princ Vilijam "William".

Na večeru su stigli odvojeno, a Tom Kruz odradio je i službeno poziranje s domaćinom, princom Vilijamom. Vješto su izbjegli sve fotografe, ali i poglede znatiželjnika, ne želeći ipak da ih se zajedno snimi.

Kako je otkrio izvor za "MailOnline", Elsinino društvo zna da je ona djevojka Toma Kruza.


- U posljednjih nekoliko sedmica jako su se zbližili, no i dalje se trude da ih ne snime zajedno jer žele sačuvati svoju privatnost. Tom je do sada boravio u Elsininom stanu, koji je prekrasan. Uživaju u zajedničkom druženju i unatoč bogatstvu, koje oboje imaju, rade stvari kao i svaki drugi normalni par.

Elisina Kairova već je bila u braku, i to s ruskim tajkunom Dmitrijem Tsetkovim s kojim je živjela vrlo luksuzan život. Par je živio u skupocjenoj vili vrijednoj 22 miliona funti na imanju "Wentworth", a posjedovali su i drugu kuću u Londonu te nekretnine u Dubaiju i na Kipru. Njihov razvod obilježen je optužbom da Ruskinja skriva znatan dio imovine, uključujući i kolekciju torbica od milion funti.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.