WEB STRANICA

Objavljena biografija Megan Markl: "Ona, pa majka Tereza"

"Prvakinja u borbi za ljudska prva. Urnebesno", jedan je od komentara na Twitteru

Princ Hari i Megan Markl. Facebook

L. S. R.

13.2.2024

Megan Markl (Meghan Markle) i princ Hari (Harry) imaju novu web stranicu, na kojoj su napisali i svoje biografije. Megan u svojoj nije bila nimalo skromna te u prvim rečenicama biografije samu sebe naziva prvakinjom u borbi za ljudska prava i rodnu jednakost.

 - Njeno doživotno zagovaranje za žene i djevojčice ostaje stalna nit u njenim humanitarnim i poslovnim pothvatima. Imenovana je jednom od najutjecajnijih žena na svijetu - piše u biografiji Megan Markl.

Obavljala je ključne uloge

Također stoji i sljedeće:

- Nakon što je diplomirala, Megan je usmjerila svoj fokus na industriju zabave, kasnije osiguravši glavnu ulogu u hit-seriji "Suits", u kojoj je glumila sedam sezona. Između snimanja Megan je putovala u Ruandu, Indiju i druge zemlje, kako bi podržala humanitarne misije. Obavljala je ključne uloge kao što su zagovornica UN Women za političko učestvovanje i vođenje žena, globalna ambasadorica World Visiona i vodeća savjetnica za One Young World. Megan je također putovala kako bi podržala vojnu zajednicu na USO turneji, posjetivši šest vojnih baza u sedam dana.

Twitter proključao

Vrlo brzo Twitter je proključao i nizali su se komentari. Neki od njih su:

"Ona, pa majka Tereza", "Njena biografija ima 200 riječi više od Harijeve", "Prvakinja u borbi za ljudska prva. Urnebesno"...


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.