GLAMUROZNI PAR

Kruz ima novu ljubav, a njen bivši muž poručio: Trebao bi dobro paziti na svoj novčanik

Inače, ljetos se Elsina proslavila u Engleskoj žestokom brakorazvodnom svađom

Tom Kruz i Elsina Kajrova. US Weekly

D. R.

13.2.2024

Vezu s ovakvom ženom sebi može priuštiti samo holivudska zvijezda, a sada se čini službenim. Naime, priča se da su stvari postale jako ozbiljne između Toma Kruza (Cruisea, 61) i britansko-ruske ljepotice Elsine Kajrove (Khayrove, 36) nakon prvih flertova u decembru.

To javlja Daily Mail pozivajući se na izvore u najvišem londonskom društvu. Prema prijateljima para, Kruz ulazi i izlazi iz Elsininog stana u otmjenom kvartu Kensington, vrijednog desetak miliona eura.

Romantične večere

Njih dvoje su "potpuno zaljubljeni jedno u drugo". Sastajali su se na romantičnim večerama u "privatnim klubovima" glavnog grada ili u skrivenim sobama poznatih luksuznih restorana. Potrebna je maksimalna diskrecija.

Elsina je kćerka visokog ruskog vojnog policajca koji se smatra stranačkim kolegom Vladimira Putina.

Navodno je radila kao model za razne vrhunske brendove. Nejasno je ili malo vjerovatno bavi li se trenutno određenom profesijom.

Prve glasine o glumčevoj novoj ljubavi pojavile su se u decembru. Priča se da su njih dvoje zajedno bili na privatnoj zabavi u otmjenoj četvrti Mayfair.

Jedan gost je za Daily Mail rekao da su se njih dvoje već te večeri činili nerazdvojni, da su puno plesali, pa čak se i ljubili.

Proslavila se razvodom

Inače, ljetos se Elsina proslavila u Engleskoj žestokom brakorazvodnom svađom.

Njen suprug, veoma bogati trgovac dijamantima, oligarh Dmitrij Tsvetkov (43), optužio je svoju bivšu suprugu s kojom se razvodi od 2021. za pronevjeru znatne imovine uključujući kolekciju torbica vrijednu više od 1,1 miliona eura.

Tom bi trebao dobro paziti na svoj novčanik jer njegova bivša ima vrlo skup ukus rekao je bogataš za Daily Mail.

Bogatstvo Tsvetkova se procijenjuje na 230 miliona eura, a u11 godina braka za nju je potrošio oko 11,6 miliona eura na odjeću i 2,3 miliona na torbice.

Ovo Tomu Kruzu ne bi trebalo biti veliki šok. Njegovo se vlastito bogatstvo procjenjuje na preko 600 miliona eura.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.