U BAKINGAMSKOJ PALAČI

Kralj Čarls vratio se kraljevskim dužnostima, ali svi se pitaju samo jedno

Nakon što su jučer ruski mediji objavili vijest da je kralj Čarls iznenadno preminuo, on se već danas vratio svojim dužnostima, pokazavši da je i živ

Čarls u Bakingamskoj palači. Instagram

M. Z.

20.3.2024

I dok u Engleskoj vlada euforija oko pitanja ''gdje je Kejt Midlton'' (Kate Middleton), kralj Čarls (Charles) odlučio se vratiti svojim kraljevskim dužnostima. Nakon što mu je dijagnosticiran karcinom o kojem nije otkrivao puno detalja, i sam je bio suočen s nekim teorijama zavjere, što ga je izgleda samo motiviralo da se što prije vrati u Bakingamsku palaču.

Ruski su mediji jučer proširili glasine da je kralj umro, no on se već danas vratio sa smiješkom na licu te susreo s veteranima Korejskog rata, s kojima je fotografiran u razgovoru.


Nakon njihovog prvog okupljanja njegova sestra Eni (Anne) i vojvotkinja od Edinburga održale su prijem za kralja i njegove posjetitelje u palači kako bi obilježili godišnjicu rata, a o svemu se oglasila i sama Palača na Instagramu, podsjetivši na podatke o njemu.

Uz dobre želje i izraze sreće što se Čarls vratio svojim dužnostima, brojni su korisnici iskoristili priliku da još jedanput postave pitanja o Kejt Midlton.

Ovo pojavljivanje kralja Čarlsa čak je i pomalo iznenadno jer je podvrgnut inovativnim metodama liječenjima u Londonu kako bi se što prije izliječio od karcinoma koji mu je dijagnosticiran nakon operacije povećane prostate, piše Tportal.

-Želio bih izraziti svoju najiskreniju zahvalnost na brojnim porukama podrške i dobrim željama koje sam primio posljednjih dana. Kao što znaju svi oni koje je pogodio rak, takve dobre misli najveća su utjeha i ohrabrenje - rekao je Čarls ranije.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.