KONAČNO RAZVEDEN

Haris ne tuguje, uhvaćen u provodu: Jednoj dami zapjevao na uho "Volio bih da si tu"

Pjevač se izgleda baš dobro zabavljao

Haris Džinović. Facebook

E. Ag.

31.3.2024

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Harisa Džinovića iz provoda, gdje vidimo kako je zapjevao u jednom beogradskom restoranu.

Dobrog raspoloženja, Haris se latio mikrofona pa otpjevao na uho jedne žene, kojoj ne vidimo lice.

Džinović je izveo jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Tako mi nedostaješ", a kad je išao dio s početka numere: "Volio bih da si tu", Haris je dodao: "Jesam, jesam" dok je stajao pored dame.

U jednom trenutku joj je čak i uzeo ruku, pa je poljubio, kao pravi džentlmen i sve vrijeme se osmjehivao dok je pjevao.

Podsetimo, Haris Džinović zvanično se razveo od Meline Džinović 28. marta, piše Telegra.rs.

@jelenastem011 #harisdzinovic #dvajelena #skadarlija #beograd #tiktok #ftp ♬ original sound - jelenastem011

U Prvom osnovnom sudu pjevač se pojavio na ročištu s advokatskim timom, ali njegova bivša supruga nije došla.

Na pitanje zašto se Melina nije pojavila u ovako važnom trenutku, Džinović je rekao:

- Ne znam zašto nije došla. Ne znam da li je mogla da me gleda u oči ili ne, ali ja ne vidim da je to nešto vezano za mene. Ne mislim da je to zbog sramote, vjerovatno ona ima neke svoje razloge zbog kojih se nije pojavila. Mislim da je civilizacijski da dođeš da se razvedeš. To ide vrlo brzo, više traje ta papirologija... Tu se najviše čeka, a ustvari je u pitanju samo jedan potpis. Potpišeš i to je to - priznao je Haris i dodao:

- Imao sam neke informacije da nije tu, da nije u Beogradu. Nema veze, advokati imaju tu moć da nas razvedu i bez njenog prisustva - istakao je pjevač.

Ipak, da se pojavila na sudu i da dođe do toga da se sretnu, Haris je priznao šta bi joj rekao:

- Dobar dan, kako si, to bi bilo sve. Ono što nalaže kultura - priznao je Haris, ali je naveo da će se truditi da do njihovog susreta ne dođe.

- Nema više sretanja, to je kraj. Da ima smislila za sretanje, zašto bi onda uopšte odlazila? Ja ću to da izbjegnem. Ako se slučajno sretnemo, mogu i ja, a može i ona da okrene glavu. Nećemo se sretati, to može da bude jedino mimoilaženje. Ja sam striktan, mene kad neko napusti, nema više razloga da me sreće, niti ja imam želju da sretnem tu osobu. Bilo da je to supruga, prijatelj, ko god. Ne dovodim sebe u iskušenja, nastojat ću u potpunosti to da izbjegavam - istakao je on za „Kurir“.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.