"JA IMAM TALENT"

Dječak koji ima tumor na mozgu rasplakao žiri popularnog takmičenja: Poslao jaku poruku

Izlazeći na binu, Ravi je predstavio svoju sestru, majku i oca žiriju i objasnio razloge zbog kojih je došao u emisiju

Hrabri dječak Ravi. YouTube

E. Ag.

22.4.2024

Članovi žirija britanskog takmičenja "Ja imam talent" rasplakali su se dok su gledali osmogodišnjeg dječaka s tumorom na mozgu kako pjeva sa svojim horom.

Grupa "Ravijev tim iz snova", predvođena dječakom Ravijem, dobila je željeni zlatni taster - i direktno prošla u emisiju uživo nakon što je članica žirija Ališa (Alesha) pritisnula dugme.

Izlazeći na binu, Ravi je predstavio svoju sestru, majku i oca žiriju i objasnio razloge zbog kojih je došao u emisiju dok je stajao pored grupe, u kojoj su se našle sve generacije - od 5 do 78 godina, piše Telegraf.rs.

- Gledao sam britanski šou "Ja imam talent", cijeli život, i uvijek sam želio da budem na audiciji - rekao je on, pa nastavio:

- Prije dvije godine dijagnosticiran mi je tumor na mozgu i ovdje sam da pokažem da, šta god život donosi, i dalje možete da ostvarite svoje snove.

Ravi i hor su izveli "Milion snova" iz filmskog mjuzikla "Najveći šoumen" koji je sve ostavio nevjerovatno emotivnim.

Objašnjavajući zašto je pritisnula taster, Ališa je rekla:

- Zlatni taster je tako lična stvar i uvijek kažem da mogu da ga pritisnem samo kada je to dobro, a ti si tako izvanredan mladić.

Sajmon iz žirija mu je rekao:

- Ravi, mislim da si veoma talentovan, veoma hrabar, veoma posebna osoba. Tako sam sretan što si imao ovaj trenutak jer to zaslužuješ, svi vi. To je ono što ja zovem magijom.

Žiri je ustao dok su se članovi hora, koji su činili Ravijevi prijatelji, porodica, nastavnici iz škole, medicinski radnici i druga djeca iz zajednice tumora na mozgu, zagrlili u slavlju, prenosi The Sun.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.