BIO NA PRAVOM MJESTU

Influenser iz Srbije spasio djevojku: Podijelio detalje na Instagramu

Prišao sam joj da vidim šta se dešava, rekla je da je sve u redu, ali nije se smirivala

Influenser Stanoje Budimkić. Instagram

Dž. R.

23.4.2024

Popularni srbijanski influenser Stanoje Budimkić spasio život Ruskinji u Beogradu, a kasnije je ispričao šta se desilo.

Uznemirena djevojka

Stanoje je detaljnije otkrio šta se desilo, kada je tokom noćne šetnje primjetio uznemirenu djevojku kojoj se ubrzo slošilo.

- Večeras smo spasili jedan život. Našli smo se u pravo vrijeme na pravom mjestu. Kakva noć - napisao je influenser na svom Instagram profilu.

- Šetao sam sa drugaricom obalom Dunava i vidio djevojku koja plače. Prišao sam joj da vidim šta se dešava, rekla je da je sve u redu, ali nije se smirivala. Krenula je dalje, a meni nešto nije dalo mira, pa sam je pratio - rekao je, pa opisao detaljno situaciju koja se dogodila.

Pala u nesvijest

Naveo je da je otišla u neku zavučenu ulicu gdje se doslovno zacenila od plača. Vrištala je, izgledalo je kao da ima nervni slom, a potom pala u nesvijest. Kako kaže, nije davala znakove života, pozvao je Hitnu, a zatim u obližnjem lokalu pronašao članove njene porodice sa kojima je bila, te ih odveo do nje.

- Hitna je došla, odvela je, a sljedećeg dana sam saznao da je u stabilnom stanju. Nakon toga su mi rekli da sam pozvao u posljednjem trenutku jer, s obzirom na to da se nalazila u zavučenoj ulici, neko bi je pronašao tek sljedećeg dana, a tada bi bilo kasno. Spasio sam joj život i nevjerovatno sam ponosan zbog toga - zaključio je Stanoje za Blic.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.