LIJEČI SE OD RAKA

Princeza Kejt Midlton viđena u javnosti

U međuvremenu, fanovi princezi ispred Bakinglemske palače konstantno ostavljaju cvijeće i poruke za ozdravljenje

Instagram

L. S. R.

29.5.2024

Kejt Midlton (Kate Middleton) izbiva iz javnosti otkako joj je dijagnosticiran rak. Međutim Kate je nedavno viđena u javnosti sa svojom porodicom, kažu izvori za "People".

Djeca princa i princeze, Džordž (George), Šarlot (Charlotte) i Luis (Louis), trenutno imaju školske praznike koji traju do 3. juna. Par za to vrijeme uzima pauzu od kraljevskih dužnosti kako bi se družili s djecom.

Nedavno su izvori bliski Kensingtonskoj palači otkrili da se princeza neće pojavljivati na javnim događanjima sve do kraja godine.

- Velik broj zaposlenika treba znati tačan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je Kejtin kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine - rekao je izvor.

U međuvremenu, fanovi princezi ispred Bakinglemske palače konstantno ostavljaju cvijeće i poruke za ozdravljenje. Obožavatelji kraljevske obitelji ostavili su po stotine poruka i buketa, ali i ostalih sitnih poklona, prenosi Daily Mail. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.