ŠTA SE DEŠAVA

Nove informacije o Kejt Midlton zabrinule javnost: Princezin kalendar prazan sve do kraja godine

Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe

Kejt Midlton - Avaz
Kejt Midlton - Avaz
Kejt Midlton - Avaz
Kejt Midlton - Avaz
Kejt Midlton - Avaz
L. S. R.

25.5.2024

Najnovije informacije o Kejt Midlton (Kate Middleton), koja se liječi od raka, zabrinule su javnost. Naime, izvori bliski Kensingtonskoj palači otkrili su za britanski "Daily Beast" da se princeza od Velsa neće pojavljivati u javnosti sve do kraja 2024. godine.

Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine 

- Veliki broj zaposlenika treba znati tačan raspored događanja nekoliko mjeseci unaprijed. Rečeno mi je da je princezin kalendar posve prazan sve do kraja godine. Baš ništa nije isplanirano. Prema svemu sudeći, ne očekujte njeno pojavljivanje u javnosti ove godine -  rekao je izvor.

Za isti medij progovorio je i prijatelj blizak princu i princezi od Velsa, koji tvrdi da je u pozadini briga za njeno fizičko i mentalno zdravlje. 

 Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj postalo bolje

- Za nju je sada ključno izbjegavanje bilo koje vrste stresa i tjeskobe. Sve što treba činiti jest paziti na sebe kako bi joj postalo bolje. Čim škola završi, porodica seli u Sandringham - ustvrdio je.

Nagađa se i kako će princ Vilijam (William) iduće sedmice uzeti kratak odmor od svih kraljevskih dužnosti i provesti školske praznike sa svojom djecom. 


Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.