TEORIJE ZAVJERE

"Imajte saosjećanja, ona zna istinu": Majka princeze Kejt očajna zbog njene bolesti

Ne prestaju reakcije na objavu princeze Kejt da ima rak i da trenutno prolazi hemoterapiju

Roditelji princeze od Velsa. tatler.com

M. Z.

24.3.2024

Ne prestaju reakcije na objavu princeze Kejt da ima rak i da trenutno prolazi hemoterapiju.

Princeza je dobila stotine hiljada poruka podrške, ali internet nema milosti - teorije zavjera o Kejt (Kate) ne prestaju, a objave o njenoj bolesti postaju sve brutalnije. Njena majka Karol Midlton (Carole Middleton), pišu britanski mediji, očajna je zbog zdravstvenog stanja svoje kćerke.

Karole je posebno potresla videoporuka koju je Kejt snimila i objavila u petak. Novinari u Velikoj Britaniji pozivaju na saosjećanje prema majci princeze kojoj je u ovim trenucima nevjerovatno teško.

Kraljevska stručnjakinja Dženi Bond (Jennie) pozvala je javnost da pokaže saosjećanje prema očajnoj majci princeze koja zna pravo stanje bolesti i svakodnevno mora gledati kako o njenoj bolesnoj kćerki teoretičari zavjera pišu najokrutnije stvari.

-U ovim trenucima trebamo razmišljati o još jednoj majci Karol Midlton. Kejt možda ima 42 godine, ali ona je još njena mala djevojčica. Jako je uznemirujuće gledati kćerku koja se bori s karcinomom i svakodnevno doživljava maltretiranje na internetu - rekla je Bond za Mirror, piše Index.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.