ŠTA VI KAŽETE?

Čuvena glumica pokazala tijelo u 53. godini

Čuvena glumica i voditeljica zvijezda je nove kampanje brenda Sports Illustrated.

Padma Lakšmi. Instagram

Blic

11.6.2024

"Prije nekoliko godina počela sam da ulazim u perimenopauzu i hormoni su mi se promijenili, a grudi su mi postale veće. Grudnjaci koje sam imala postali su mi mali, a imala sam zaista lijepe komade veša", rekla je glumica Padma Lakšmi pa naglasila: "Volim da nosim lijepe stvari. Ali, takođe volim da mi bude udobno. I otkrila sam da, kako su moje grudi porasle, sve je manje stvari koje su mi dostupne, a za koje osjećam da su i lijepe i udobne".

Padma Lakšmi koja je bila u braku sa ovim čuvenim piscem, dodala je da sada nije "mršavica" i da joj to ne smeta: "Sigurnija sam u sebe. I nikada se ne bih vratila u svoje dvadesete, čak i ako bi to značilo da imam bolje tijelo, mršavo i zategnuto i "podignuto" na svim pravim mjestima. Znate, sada izgledam dobro".

Ženska ljepota često se ograničava godinama, kada se komenatriše nečiji izgled. Za razliku od ljepote muškaraca o kojima se često ovako govori: što su stariji, to su ljepši i privlačniji. Istina je da ljepota ne blijedi kako vrijeme ide, nego se samo mijenja u većoj ili manjoj mjeri.

Neko voli te promene, neko bi da ih menja, na više načina. Padma Lakšmi je u šestoj deceniji lijepa, samouvjerena žena koja uživa u trenutku i ne žali za prošlošću. Ima na svjetskoj sceni još takvih primjera, ali i onih sasvim drugačijih kao dokaz da nije svima lako da prihvate sebe. 

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.