PARIŠKI FW

Eva Grin i Kejt Blanšet izvanredan duo na Paris Fashion Weeku

Dvije mega popularne glumice nasle su se zajedno na modnim događanjima u Parizu

Eva Grin i Kejt Blanšet. Instagram

I.B.

prije 2 dana

U Parizu se nastavlja Haute couture Fashion Week. Nakon Diora, Chanela i Stefana Rolana (Stéphane Rolland), došao je red na reviju visoke mode Đorđo Armanija (Giorgio Armani Privé) da pokažu svoju novu kolekciju jesen-zima 2024-2025. 

Na takvim događajima zvjezde su u prvom redu. Tu su bila prisutna dva vjerna prijatelja kuće.

Kao i na svakom svom pojavljivanju, Eva Grin (Green) se fokusirala na originalan izgled. Odjevena u Armani Privé haljinu iz kolekcije jesen-zima 2015-2016, zasljepljujuće je stigla pred okupljene fotografe ispred Palais de Tokyo. Izgled sav u nijansama plave koji je upotpunila parom sunčanih naočala.

Kejt Blanšet. Instagram

Glumica koja je ove godine privukla smjele poglede publike na Filmskom festivalu u Kanu, u dobrom je društvu pogledala  novu Armanijevu haute couture kolekciju.

Budući da je zauzela mjesto u prvom redu uz Kejt Blanšet (Cate Blanchett) australijskom filmskom zvijezdom, koja je već više od 10 godina lice reklamnim kampanjama za parfem "Sì" - ponovo je  došla da podrži italijanskog dizajnera kojeg toliko voli.

Ova sedmica visoke mode u Parizu (Haute Couture Fashion Week) završava ove srijede revijama Balenciage, Elie Saaba, Zuhair Murada, pa čak i revijom Jean Paul Gaultier-a koji je ove sezone pozvao Nicolasa Di Felicea, umjetničkog direktora Courrègesa, da kreira svoju novu kolekciju.

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.