ŽENE FUDBALERA

Supruga Ivana Rakitića ne krije svoje adute

Par u sretnom braku već pet godina i imaju dvije kćerkice

Instagram

Story.rs

1.9.2018

Supruga Ivana Rakitića, Rakel Mauri (Raquel Mauri) jedna je od njegovih najvećih obožavateljica. Kao i sve supruge nogometaša, tokom Svjetskog nogometnog prvenstva na društvenim mrežama je prikupila veći broj obožavatelja nego ikada, a posebno je simpatiziraju oni iz Hrvatske. Iako je par u sretnom braku već pet godina i imaju dvije kćerkice, svojim objavama na društvenim mrežama konstantno dokazuju da su zaljubljeni kao i prvog dana. Njihove zajedničke fotografije i životne avanture gotovo svakodnevno možemo vidjeti na društvenim mrežama, pa izuzetak nije bio ni ovaj put.

Nogometaš i njegova supruga tako su se još jednom pohvalili zajedničkom fotografijom na Instagramu. Par je krenuo u noćni izlazak plavim Rolls Royceom.



Instagram

Lijepa Rakel je prokomentarisala kako je ovo izlazak samo za "mamu i tatu", dok su im petogodišnja kćerkica Aleta (Alethea) i dvogodišnja Adara (Adara) ostale kod kuće. Za ovu prigodu Rakel je odabrala dugi sako s uzorkom vodoravnih prugica koje dodatno izdužuje tijelo ispod kojeg je očito da ne nosi grudnjak, i kratke hlačice kako bi se ipak osigurala da ne pokaže previše. 

Instagram

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.