LJEPOTICA

Seksi voditeljica objavila izazvovnu fotografiju: Čini mi se da sve što napravim postane viralno

Velika je zvijezda u svojoj zemlji

Leota: Privlači pozornost gdje god se pojavi. Instagram

J. A. / Avaz Sport

9.10.2019

Atraktivna italijanska sportska novinarka Dileta Leota (Diletta Leotta) velika je zvijezda u svojoj zemlji. Ona privlači pozornost gdje god se pojavi i na društvenim mrežama objavljuje pregršt izazovnih fotografija, što joj samo povećava popularnost.


View this post on Instagram

🦁✨

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Prije nekog vremena Dilett je objavila na Instagramu seriju storyja na kojima se vidi kako trenira sa svojom partnericom Roselom Fiamingo (Rosellom Fiamingo), koja se inače bavi mačevanjem.  

Djevojke su se snimale dok, u pripijenoj sportskoj odjeći, rade stoj na rukama, trbušnjake i vježbe s utezima, a sve je popraćeno uz dosta smijeha. Dakako, Dileta i njezina trening-partnerica zapalile su Instagram.


Nakon toga Dileta je otkrila kako izgleda njena rutina u teretani i to je postalo popularno, što je prokomentirala u posljednjoj objavi na Instagramu.

- Čini mi se da sve što napravim postane viralno. Bilo da plešem u klubu ili vježbam u teretani. Ne iznenađuje me, ali nisam pretpostavljala da će sve ići baš tako daleko - napisala je seksi voditeljica. 

View this post on Instagram

Grotta di sale 🧂

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

View this post on Instagram

A bordocampo 🏟⚽️ #genoamilan

A post shared by 🌸Diletta Leotta🌸 (@dilettaleotta) on

Vlasnik autorskih prava © avaz-roto press d.o.o.
ISSN 1840-3522.
Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.